Restavracija in kongresna ponudba

Pripravljamo izvrstne tradicionalne istrske jedi in ribje specialitete.

Restavracija

Restavracija je odprta vsak dan od ponedeljka do petka od 11:00 do 21:00 ure, razen ob praznikih. Ob vsaki priložnosti Vas bomo presenetili z izbrano hrano in vrhunskimi vini primorskih vinarjev, ki bodo dopolnila gurmanske užitke v naši restavraciji.

Pripravljamo izvrstne tradicionalne istrske jedi (bobiči, istrski tartufi, domači fuži, njoki, domače sladice) in ribje specialitete (jadranska riba in škampi). Vsakodnevno ponujamo tudi raznovrstna kosila že ob 11:00 uri. Restavracija sprejme približno 40 oseb, VIP Salon dodatnih 50 oseb, ob lepem vremenu je na voljo tudi letni vrt, ki sprejme še dodatnih 30 oseb.

Catering

Izvajanje gostinskih storitev zunaj in znotraj naših objektov oz. catering je vsekakor naša dodatna neprimerljiva ponudba. Storitev je izvedena profesionalno, naročniku pomagamo z našimi bogatimi izkušnjami ter mu svetujemo pri organizaciji najrazličnejših dogodkov. 

 

VIP Salon

Na voljo tudi VIP salon, ki s svojo sodobno tehnično opremljenostjo nudi vse potrebno za raznovrstne kongresne dejavnosti in poslovne dogodke (sprejemi, prezentacije, predavanja, srečanja...) na najvišjem nivoju. V kino postavitvi sprejme do 50 udeležencev.

 

Konakt:

Garni Hotel Pristan
Ferrarska 30, 6000 Koper
T: +386 5 614 40 00
E: hotel@luka-kp.si