Garni Hotel Pristan

Ponudba in udobje štirih zvezdic z izrednim posluhom za želje gostov.

OBVESTILO

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo v skladu z vladnim odlokom in zakoni, ki omejujejo izvajanje dejavnosti v okviru boja proti virusu Covid 19 DO NADALJNEGA ZAPRTI.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Garni Hotel Pristan leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Zaradi bližine največjih podjetij v Kopru so redni gostje hotela predvsem poslovneži. Sredi poslovnega središča hotel nudi mirno delovno okolje, prostore za sestanke, srečanja, izobraževanja ali počitek po napornem delovnem dnevu. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov. 

Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši, organiziranost dela pa omogoča, da se osebje posveti vsakemu gostu posebej in mu kar najbolje ugodi v iskanju udobja.

Z drobnimi pozornostmi prispevamo k zadovoljstvu gostov, ki se vedno radi vračajo med nas.

 

Garni Hotel Pristan
Ferrarska 30, 6000 Koper
T: +386 5 614 40 00
E: hotel@luka-kp.si

 

logo PRISTAN1.jpg